NESTEJÄÄHDYTTIMET & LAUHDUTTIMET TÄYDELLISESTI OPTIMOITUINA

Ekocoil-konserni tarjoaa täydellisen valikoiman nestejäähdyttimiä ja lauhduttimia teollisuuden, kaupan ja julkisten tilojen tarpeisiin.

 

Joustava tuotantomenetelmämme takaa sen, että tuotteemme ovat täysin optimoitu asiakkaan vaatimuksiin ja pysytymme mitoittamaan tuotteita myös erikoisempiin ja olosuhteiltaan vaativiin kohteisiin.

 

Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme ne alusta loppuun itse vuosikymmenien kokemuksella. Tarjoamme teknisesti  huippuluokan tuotteet sekä markkinoiden parhaat komponentit.

 

Ekocoilin ilmajäähdytteiset lauhduttimet soveltuvat HFC kylmäaineiden lauhduttamiseen. Nestejäähdyttimet soveltuvat kuparia syövyttömättömien nesteiden jäähdyttämiseen.

 

Myös energiataloudelliset EC-puhaltimet löytyvät valikoimastamme.

 

Tuotteillamme on useita eri tehoalue- ja asennusvaihtoehtoja, optimaalinen ratkaisu räätälöidään aina asiakaskohtaiseksi.

 

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää.

KÄYTTÖKOHTEET

DOKUMENTIT

Erilaisten  rakennusten jäähdyttäminen. Ekocoilin lauhduttimet ja nestejäähdyttimet soveltuvat mm. toimistorakennusten, koulujen, urheiluhallien, kauppakeskusten sekä muiden tarkkaa lämpötilaa vaativien kohteiden, kuten datakeskusten jäähdyttämiseen.

Tuote-esite, huolto-, asennus- sekä nosto-ohjeet löytyvät dokumentit-sivulta.

Oy Ekocoil

Myynti: +358 3 644 000

Osoite: Leppäkuja 3, 14200 Turenki, Finland

Eino Talsi Oy

Myynti:  +358 40 7770306

Osoite: Askonkatu 13, 15100 Lahti Finland