ILMAN ESILÄMMITTIMET

Ilman esilämmitin lämmittää nimensä mukaisesti ilmaa ennen jotakin toista prosessia parantaen näin prosessin energiatehokkuutta ja säästäen samalla kustannuksia. Tyyppillinen käyttökohde on palamisilman esilämmittin voimalaitoksissa. Voimalaitoskäytössä kattilan tarvitsemaa palamisilmaa esilämmitetään joko höyryllä tai kuumalla vedellä. Esilämmittimessä lämmitetty palamisilma ajetaan joko suoraan kattilaan tai sen lämpötilaa nostetaan vielä lisää savukaasuesilämmittimessä ennen kattilaa.

 

Eino Talsi Oy:n ilman esilämmitin suunnitellaan ja mitoitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakas antaa tarvittavat prosessitiedot, joiden mukaan laskentaohjelman avulla suunnitellaan sopiva tuote kyseiseen tapaukseen. Eino Talsin esilämmittimien kokoojat on tehty putkista, joka tekee niiden rakenteesta joustavan ja tuotteesta erittäin kestävän.

 

Materiaaleina käytetään terästä, ruostumatonta ja haponkestävää terästä.

KÄYTTÖKOHTEET

DOKUMENTIT

Hajukaasujenpoltto, ongelmajätteen poltto, kaukolämpölaitokset, voimalaitokset, sellu- ja paperiteollisuus, kemianteollisuus, metallurgiset prosessit, yhdyskuntajätteen poltto, leijukattilat, soodakattilat, laivakattilat, vesikattilat, höyrykattilat, kuumaöljykattilat ja kuumailmakehittimet.

Tuote-esite löytyy dokumentit-sivulta.

Oy Ekocoil

 

Osoite: Leppäkuja 3, 14200 Turenki

Eino Talsi Oy

Puhelin:  +358 40 7770306

Osoite: Vipusenkatu 14 15230 Lahti Finland